top of page
Terveyskatsastus.jpg

PERSONAL TRAINING

Tuntuuko siltä, että harjoitukset polkevat paikallaan eikä tavoitteita saavuteta? Silverplus tarjoaa yksilöohjausta, jolla saat harjoituksiin lisää tehoja, vaihtelevuutta ja suunnitelmallisuutta. Personal Trainerimme kannustaa, ohjaa ja opettaa oikeanlaiseen ja tehokkaaseen suoritukseen. Harjoitukset suunnitellaan yksilöidysti ja ne voidaan suorittaa kuntosalin tai jumppasalin puolella. Tarvittaessa lähdemme vaikka juoksulenkille kanssasi. Yhdessä ohjaajan kanssa voidaan tehdä myös pidemmän tähtäimen kausisuunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi.

KUNTOUTTAVA PERSONAL TRAINING

Onko sinulla vierähtänyt jo useampi vuosi liikunnan harrastamisesta? Kärsit kenties jostakin tuki-ja liikuntaelin vaivasta, sinulla on tekonivel tai olet mahdollisesti käynyt läpi muita leikkauksia. Liike on kankeaa ja liikkeelle lähtö haastavaa ehkäjopa ylitsepääsemätöntä. Kehon väsymys ja kolotukset ovat tulleet osaksi arkea.

Kuntouttava Personal Trainer tunti aktivoi syviälihaksia ja vahvistaa tavoitteellisesti kehon heikkoja kohtia. Liikkeelle lähdetään pienin askelin. Tunneilla ei haeta maksimisuoritusta, kovaa sykkeen nousua tai juosta ajankanssa kilpaa. Pääpaino on liikkuvuudessa, tasapainossa sekä syvienlihaksien harjoitteissa.

Ohjaajana toimii Silverplus kuntokeskuksen perustaja ja VENYY tangon keksijä Sairaanhoitaja, Personal Trainer Sarita Alanko

sarita@silverplus.fi

Sarita Alanko_Silverplus_VENYY_Innovaatio (1).png

Valmentajat

Tutustu Personal Trainereihimme ja ole rohkeati yhteydessä!

bottom of page