top of page

HIERONTA

Koulutettuna hierojana Silverplus Kuntoklubilla toimii Matias Pakarinen.

 

Moi!

Olen Matias Pakarinen ja toimin koulutettuna hierojana Raisiossa ja nyt myös Silverplus kuntoklubilla! Palveluihini kuuluu klassinen hieronta ja urheiluhieronta.  Lisäksi opiskelen parhaillaan liikunnanohjaajaksi Lapin ammattikorkeakoulussa.

Kohtaan asiakkaan aina yksilönä ja pyrin haastattelun, sekä tutkimisen avulla luomaan juuri hänelle sopivan hoitokokonaisuuden. Hieronnalla on lihasta rentouttava vaikutus ja sillä pystytään vaikuttamaan erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin.  Ensisijainen tavoitteeni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin hieronnan avulla.

Olen intohimoinen liikkuja ja monenlaista lajia on tullutkin kokeiltua. Eniten kokemusta on kertynyt kuitenkin jalkapallosta ja voimaharjoittelusta kuntosalin puolelta. Hieronnan lisäksi minulta siis saa myös paljon hyödyllisiä vinkkejä liittyen monipuoliseen liikkumiseen ja yleiseen hyvinvointiin.

Oli tavoitteenasi sitten jonkin vaivan helpotus, hyvän toimintakyvyn ylläpito tai hetken rentoutuminen, niin varaa aika ja katsotaan voinko juuri minä olla ratkaisu tavoitteidesi saavuttamiseen.

Tulen myös pyörimään salin puolella, joten voit koska tahansa vetää hihasta, jos jokin asia mietityttää esim. hierontaan liittyen.

Tervetuloa hierontaan! 

 

Muista hyödyntää avajaistarjous 60min tutustumiskäynti 44€ (norm. 50€)!

 Varaa aika hierontaan alta suoraan varausjärjestelmästä tai numerosta 045 3581907 ja sähköpostilla mati.pakarinen@gmail.com.

Matias_edited.jpg
bottom of page